Een van mijn Spaanse favoriete tapas is toch wel die met garnalen. Hierbij mijn pittige uitvoering hierop.

Benodigdheden:
– 1 bakje grote gekookte garnalen
– Kopje olijf olie
– Knoflook poeder
– Paprika poeder
– Citroen 
– Oregano kruiden
– Sambalmeisje gemalen pepers naturel 🌶️
– zout en peper 
– Platte peterselie 

Bereiding:
– Thee kopje olijfolie of gewone zonnebloem olie in de koekenpan op laag vuur. 
– Nu de kruiden toevoegen:
• 2 theelepels Knoflook poeder of in verse teentjes fijn gesneden
• 3 vier theelepels Paprika poeder
• 2 theelepels Oregano kruiden
• Halve eetlepel gemalen pepers naturel van Sambalmeisje 
• Zout en peper naar smaak

Dit heel even 5 minuten bakken in 1, vervolgens de garnalen heel even mee warm maken en het geheel blussen met sap halve Citroen. Afstrooien met fijn gesneden platte peterselie.