Shirley wil eigen sambal aan de man brengen: ‘Kan prima met stamppot’

Ze staat ermee op en ze gaat ermee naar bed. Shirley de Bruyn eet het liefst de hele dag sambal. Naast haar studie heeft de 21-jarige Dordtenaar haar eigen sambalmerk en -platform opgezet. Haar potjes liggen inmiddels in 37 winkels door het hele land.

Succes met sambal: Shirley (21) verkoopt Sambalmeisje op grote schaal

De 21-jarige Shirley de Bruyn uit Dordrecht is het gezicht van haar eigen geproduceerde sambal. Onder de naam Sambalmeisje wordt haar sambal verkocht en op grotere schaal uitgebracht in Rijswijk.

Sambalmeisje media AD

‘Sambalmeisje’ Shirley vertelt het verhaal achter de sambal

De 21-jarige Shirley de Bruyn uit Dordrecht is het gezicht van haar eigen geproduceerde sambal. Onder de naam ‘Sambalmeisje’ wordt haar sambal verkocht en op grotere schaal uitgebracht bij Koningsvogel in Rijswijk. ,,Ik vertel het verhaal van peper naar sambalpotje.”

Sambalmeisje FunX

“Ik eet het zelfs ‘s ochtends op m’n broodje pindakaas!”

De 21-jarige Shirley uit Dordrecht heeft haar eigen sambal! Zelfs haar gezicht staat gedrukt op de potjes die ze produceert. Sander en Vonneke bellen haar in de middagshow en vuren wat pittige vragen op haar af.

Sambalmeisje

Shirley verkoopt haar eigen sambal

Shirley (21) studeert Marketing & Communicatie op het Da Vinci College en is een echte sambal fanaat. Een tijdje terug besloot ze om haar interesse te delen met anderen en maakte het Instagram account @sambalmeisje aan.