Benodigdheden:
Spitskool in grove stukken snijden
Enkele bloemkool kroontjes
Hand vol sperzieBoontjes
Handvol Taugeh
Halve Komkommer
Ei / voor de Vega (tempeh en tahu)
Kroepoek
Gebakken uitjes
Ketjap manis

Bereiding:
Kookt een paar eieren hard
Snijdt de groenten in kleine stukjes en doe deze samen met de rest van de groenten in een schaal.
Meng dit door elkaar en giet hierover kokend water uit de waterkoker.
Laat dit even staan en bereid in de tussentijd de pinda saus zie recept op mijn website.

Giet nu het water uit de schaal snijdt de eieren in stukjes hierop dan overgieten met de warme pindasaus en vervolgens wat ketjap. Nu alleen nog af strooien met fijn geknepen kroepoek en gebakken uitjes.

Te eten met eventueel:
Kan met diverse soorten rijst, welke je lekker vind. Ik neem vaak witte rijst want die is neutraal van smaak.

(PS: Dit is voor 4 personen)

Eet smakelijk